Tag Cloud


2008-08-22

Υπουργείο Εξωτερικών: "Παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις"

Συνεργασία με τον υπουργό Αμυνας κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη είχε, το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανής. Στη συνέχεια συναντήθηκε με την υπουργό Εξωτερικών κα Ντ.Μπακογιάννη.

Μετά τη συνάντηση ο υπουργός Άμυνας απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση στην Ν. Οσετία, ανέφερε: "παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά τις εξελίξεις και όπως γνωρίζετε η Ελλάδα προσπαθεί να υπάρχει μονίμως ένας δίαυλος επικοινωνίας και ουσιαστικού διαλόγου για να γυρίσουμε στην κατάσταση που υπήρχε πριν".

Σε άλλη ερώτηση, σχετικά με το ντόπινγκ, ο υπουργός είπε ότι μόλις τελειώσουν οι Ολυμπιακοί αγώνες, είναι μια ευκαιρία όλοι μαζί, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, ομοσπονδίες, πολιτεία, να βοηθήσουμε ουσιαστικά να λυθεί αυτό το ζήτημα γιατί πράγματι φαίνεται ότι υπάρχει ένα θέμα για το οποίο δεν έχει ασχοληθεί κανείς επί της ουσίας, ώστε να επιλυθεί.


Είναι κρίμα, ανέφερε ο κ.Μεϊμαράκης για τον ελληνικό αθλητισμό και για τους αθλητές, οι οποίοι εν τέλει είναι τα θύματα, διότι αφοσιώνονται σε αυτό, το αγαπούν, κάνουν πολλές θυσίες, εμπιστεύονται πάρα πολύ τους προπονητές τους και τους παράγοντες των ομοσπονδιών και αυτοί φέρουν τη βαρύτερη, τη μεγαλύτερη ευθύνη.


Ο κ.Μεϊμαράκης κατέληξε ότι όλοι μαζί θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο, αυτοί που οι Έλληνες αθλητές εμπιστεύονται, να αξίζουν απόλυτα την εμπιστοσύνη τους.


Σε άλλη ερώτηση εάν θα πρέπει να παραιτηθεί ο κ.Παυλίδης από βουλευτής, για να διευκολύνει την κυβέρνηση, ο κ.Μεϊμαράκης παρέπεμψε σε παλαιότερες δηλώσεις του.





Mac Storage, Printers and MORE! Updated daily



No comments:

My Headlines

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner